DOMAIN: DK
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Sikre indkøb
Idosell security badge

Billeder på lærred

Lærredsmalerier er en moderigtig dekoration til ethvert rum. De kan kombinere tradition og modernitet. De materialer af høj kvalitet, der anvendes til vores malerier, gør det muligt for os at tilbyde produkter, der er i premiumklassen. Lærredsmalerier giver et pust af ægte kunst til ethvert interiør. De vælges oftest af folk, der sætter pris på skønhed på mange forskellige måder. Vores tilbud giver os mulighed for at tilfredsstille smag hos kunder med meget forskellige behov, da vi tilbyder malerier, der refererer til mange tendenser - fra traditionel og klassisk kunst til moderne abstraktion og street art. Lærredsmalerier vil ikke kun give karakter til private, personlige rum, men også til fælles, offentlige interiører. Vi er overbevist om, at det store udvalg af design, former og størrelser vil gøre det muligt for dig at finde din drømmevægdekoration. Vælg dit billede og skab en individuel og unik atmosfære!

Se videoen, der viser Billeder på lærred

UDFØRELSE: Lærredet er spændt op over rammen. Siderne og kanterne trykkes for at danne en fortsættelse af billedet. Maleriet er klar til at blive hængt op på væggen. Hvert produkt har en bøjle, der er fastgjort til rammen, og et samlesæt (skrue + dyvel). TEKNOLOGI OG KVALITET: Billedet er fremstillet ved hjælp af moderne trykteknologi. Under produktionen anvendes økologiske, lugtfri og langtidsholdbare pigmentfarver med dyb farvemætning. Billedet er dækket af et laminat, som beskytter det mod farvetab og mindre mekaniske skader. Billedet kan rengøres, tørres af, røres ved - der er ingen smuds- eller fingeraftrykseffekt. Maleriets overflade er UV-bestandig.

Produktoplysninger

De materialer af høj kvalitet, der anvendes i produktionen af vores malerier, gør det muligt for os at tilbyde produkter, der er klassificeret som premium. En raffineret produktionsteknologi til perfektion gør ARTTOR i stand til at tilbyde kunderne billeder, der opfylder de højeste standarder i Europa. Moderne produktionssystemer og præcisionstrykning kombineret med menneskelig nøjagtighed og omhu har gjort det muligt at skabe det perfekte produkt. Lærredsmalerier giver et pust af ægte kunst til ethvert interiør. De vælges oftest af folk, der sætter pris på skønhed på mange forskellige måder.

En unik overfladeeffekt i satin- glans - Et lærredsmaleri skal have en beskyttet overflade for at kunne se godt ud i mange år fremover. Vi belægger hvert print med et specialiseret laminat for at give en unik satin-blank overflade. Efter lamineringsprocessen er printet fuldstændig beskyttet og får en skarp skarphed med en hidtil uset dybde af farver.

Synlig lærredsstruktur og miljøvenlige pigmentfarver - Det lærred, der bruges til vores malerier, er et 240 g/m2 vandtæt stof af høj kvalitet. Den er beregnet til professionelle plottere til miljøvenlige udskrifter. Vi bruger miljøvenlige, lugtfri og langtidsholdbare trykfarver med dyb farvemætning. Moderne trykteknologi placerer trykket præcist og bevarer den synlige struktur af lærredet.

Trykte sider, der danner en fortsættelse af billedet - Billedets sider er trykt for at danne en fortsættelse af billedet, hvilket giver en fantastisk visuel effekt. Et omhyggeligt og præcist opspændt lærred over maleriets kanter fremhæver produktets æstetik og kvalitet.

Holdbare farver - Brug af et beskyttende UV-laklag - Alle ARTTOR-billeder er lamineret! Laminatet beskytter trykket, mætter farverne og beskytter mod farvetab og eksterne faktorer. Vores malerier kan rengøres, tørres af, røres ved - effekten af pletter eller fingeraftryk opstår ikke.

Maskinbundet ramme, stabil ramme - Rammen til lærredsmaleriet er dets base. Vi har gjort os store anstrengelser for at sikre, at fremstillingsprocessen af stelene er sikker og bæredygtig. Rammerne, der bruges til lærredsmalerierne, er præcist skåret til, slebet og sat sammen for at danne en integreret helhed med lærredet. Maskinernes og teknologiens præcision kombineret med menneskelig overvågning giver os garanti for en stabil ramme.

Billedet er klar til at hænge - Hvert maleri leveres med en bøjle, der er fastgjort til rammen og et monteringssæt (skrue + dyvel), så det er klar til at hænge på væggen.

Forsendelse og sikkerhed

Ramme af en stabil spændramme - Rammen er fremstillet af en stabil spændramme - profilerede lameller. I malerier af større størrelser er der anbragt tværgående forstærkninger for at forhindre deformation af de ydre lameller i rammene.

Bobleplast og solidt karton - Lærredsmalerierne er omhyggeligt pakket ind i bobleplast, så produktet er sikkert beskyttet under transporten, indtil det bliver installeret. Den sikre 5-lags 730g/m2-karton med 5 lag garanterer sikker transport fra vores lager til det sted, du har valgt. Tusindvis af produkter, der sendes hver måned til kunder fra alle hjørner af verden, har gjort det muligt for os at forfine emballage- og forsendelsesprocessen til perfektion. Ud over at vi gør vores bedste med hensyn til emballage, forsikrer vi også alle forsendelser mod eventuelle skader!

Gå til produktbutikken for ovenstående kategori!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel