DOMAIN: DK
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Sikre indkøb
Idosell security badge

Malerier på glas

Glasets værdi som dekoration blev anerkendt for århundreder siden, for blot at nævne glasmaleriernes rolle. Takket være de nye teknologier anvendes glas i dag meget gerne i indretningen, da det passer perfekt til moderne indretning, visuelt opfrisker rummet og også kan skabe en ekstraordinær atmosfære. Ifølge eksperter på området er glas det mest energimæssigt komplette stof, der kombinerer alle elementer: jord - kvarts, ild - termisk behandling, vand - flydende form og luft - gennemsigtig lethed. Så måske er det derfor, at glasdekorationen vil appellere så stærkt til din fantasi. Billedet på glas er iøjnefaldende på grund af sin dybdevirkning. Det ser godt ud i formelle rum. Den helt glatte glasoverflade vækker farverne i printet til live og giver dem intensitet. Billedet på glasset er lavet af hærdet sikkerhedsglas, så det udgør ingen fare ved brug. Disse typer malerier er opsigtsvækkende til et moderne interiør, da de understreger dets karakter, mens de samtidig dekorerer et traditionelt interiør på en utraditionel måde og fungerer som et sammenstød af stilarter. Grafik på glas er billeder, der er ideelle for alle!

Se videoen, der viser Malerier på glas

UDFØRELSE: Billedet på glas er lavet af 4 mm tykt glas. Glassets kanter har et mat trapezformet snit. Billedet er sikkert at bruge og klar til at hænge op - der er metalophæng fastgjort på bagsiden af billedet og skumafstandsstykker til at regulere billedets jævne afstand fra væggen. TEKNOLOGI OG KVALITET: Glasmaleriet er fremstillet med den største opmærksomhed på detaljerne ved hjælp af moderne trykteknologi - dette garanterer bevarelse af de naturlige farver og høj farvemætning. Maleriets overflade er UV-bestandig. Fremstillingen af malerier på glas foregår i flere faser. Trykket af høj kvalitet og de to sikkerhedslag er termisk bundet til glasset. Vi bruger innovativ ovnteknologi til at laminere glas i et vakuummiljø.

Produktoplysninger

Fremstillingen af malerier på glas foregår i flere faser. Fremstillingsprocessen er ekstremt præcis og innovativ - den endelige finish af billedet bruger teknologi til at placere produktet i et vakuummiljø, hvilket sikrer, at alle lag af produktet er smeltet helt sammen til en sikker helhed. Maleriet er lavet af materialet glas, som er særligt værdsat i indretningen. Et glasbillede er først og fremmest en praktisk løsning for dem, der ønsker en dekoration, der er holdbar og nem at rengøre. Det digitalt påførte tryk kombineret med glasset giver produktet elegance og raffinement. Med sin tredimensionelle dybde og glassets glans vil maleriet se godt ud i ethvert interiør!

Eksklusiv højglanseffekt - Glasets høje gennemsigtighed giver en perfekt blank overflade. Maleriet på glas er kendetegnet ved en smuk glans og en høj farveintensitet. Brugen af blæk af høj kvalitet resulterer i en dyb farvemætning, og sammen med glas får billedet en fantastisk 3D-effekt.

4 mm tykt glas - Billedet er fremstillet af holdbart 4 mm tykt glas, hvilket sammen med den præcise kvalitet af trykket gør det muligt for os at tilbyde et produkt af høj kvalitet. Glasset bevarer de naturlige farver i trykket.

Trapezformet kant- slibning - Præcis og sikker slibning af kanter i trapezform - trapezformet mattslibning.

Komplet produkt - klar til at hænge op - Samlingen er ekstremt enkel og let, glasbilledet er klar til at hænge på væggen, det leveres med en monteret metalophæng til nem installation og skumafstandsstykker.

Skumafstandsstykker - Afstandsstykker sikrer, at billedet er lige langt fra væggen. De har også en stabiliserende og beskyttende funktion.

Sikre metalophæng - Hvert billede på glas er udstyret med et eller flere permanent monterede metalophæng, hvilket giver mulighed for nem installation.

Forsendelse og sikkerhed

På trods af deres kostbarhed er glasprodukter meget vanskelige at transportere. Vi har sendt vores produkter til kunder i hele Europa i årevis. Mange års erfaring har gjort det muligt for os at forfine metoden og teknologien til forsendelse, så forsendelserne når sikkert frem til vores mange kunder. For at sikre, at de bestilte varer ankommer problemfrit, udstyrer vi dem med mange elementer, der beskytter billedet mod eventuelle problemer. Pakken indeholder: Polyethylenskum, styropor, plasthjørner, HDF-plade og stiv kasse af OSB. En omfattende og proceduremæssigt forberedt forsendelse er en garanti for en problemfri transport af varerne til deres endelige bestemmelsessted.

Beskyttelse af hjørner under transport - En stiv kantbeskytter er det grundlæggende element til at beskytte maleriernes hjørner mod skader og kantsplinter.

Sikker indpakning til transport - En fast og sikker placering af maleriet til transport er afgørende for transport af eksklusive og prestigefyldte produkter som f.eks. malerier på glas. Ud over at vi gør vores bedste med hensyn til emballage, forsikrer vi også alle forsendelser mod eventuelle skader!

Gå til produktbutikken for ovenstående kategori!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel