DOMAIN: DK
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Sikre indkøb
Idosell security badge

Plakater

UDFØRELSE: Den indrammede plakat er klar til at blive hængt op på væggen. Trykt på 200 g/m2 premium-papir af høj kvalitet. Den moderne og stilfulde ramme er lavet af MDF med en bredde på 2 cm. Bagsiden af maleriet er beskyttet af en stiv 2 mm tyk HDF-plade. Den indrammede plakat er let og leveres med en bøjle til nem montering. Hver ramme er udstyret med et let og ubrydeligt vindue af klart akrylplexiglas, der ikke kan brydes. TEKNOLOGI OG KVALITET: Plakaten er fremstillet ved hjælp af moderne trykteknologi. Under produktionen anvendes økologiske, lugtfri og langtidsholdbare pigmentfarver med dyb farvemætning. Moderne produktionssystemer og præcisionstrykning kombineret med menneskelig nøjagtighed og omhu har gjort det muligt at skabe det perfekte produkt.

Produktoplysninger

ARTTOR tilbyder et bredt udvalg af kunstneriske plakater. De trendy og moderne motiver vil give et unikt look til ethvert interiør. Unikke plakater og unikke designs giver os mulighed for at tilbyde produkter, der altid er moderigtige og unikke.

Papir, der anvendes til plakater - Vi trykker alle de plakater, vi producerer, på 200 g/m2 premiumpapir. Papirets overflade er mat og ikke blændende. Det papir, vi bruger, er modstandsdygtigt over for ældning.

Varianter af rammefarver - Afhængigt af rummets stil og indretning kan du individuelt vælge rammens farve, så den passer til din indretning. Den rigtige ramme opfylder en teknisk og æstetisk funktion på samme tid.

Plakat klar til ophængning - Hver ramme har to bøjler, der er fastgjort til rammen, så den er klar til at blive hængt op på væggen. Rammen kan hænges både lodret og vandret.

Økologiske pigmentblæk - Det papir, der anvendes til vores plakater, er et 200 g/m2 materiale af høj kvalitet. Den er beregnet til professionelle plottere til miljøvenlige udskrifter. Vi bruger miljøvenlige, lugtfri og langtidsholdbare trykfarver med dyb farvemætning.

Robust 2 cm bred MDF- ramme - Rammerne er præcist skåret til ved hjælp af snedkerimaskiner og garanterer et perfekt slutresultat i kombination med det unikke print. Vores rammer er en garanti for et produkt af højeste kvalitet.

2 mm HDF- plade til at beskytte bagsiden af billedet og monteringspladerne - Bagsiden af maleriet er beskyttet af en stiv 2 mm tyk HDF-plade. Rammen og HDF-pladen er forbundet med specielle plader, der holder plakaten fast i en stiv position.

Forsendelse og sikkerhed

Akrylglas med plexiglas - Hver ramme er udstyret med et ubrydeligt sikkerhedsakrylglas med plexiglas. Glasset har en beskyttelsesfilm på begge sider for at beskytte det mod ridser og skrammer. Folien skal fjernes, før rammen hænges op.

Mekanisk rammeforbindelse, stabil ramme - Vi har gjort os store anstrengelser for at sikre, at fremstillingsprocessen af stelene er sikker og bæredygtig. Maskinernes og teknologiens præcision kombineret med menneskelig overvågning garanterer en stabil og designet ramme.

Vi gør alt for at sikre, at den afsendte plakat når sikkert frem til hver enkelt kunde. Bobleplast og en stiv flerlagskarton eller et stiv rør beskytter produktet under transport. Alle pakker sendes med kurer - hver pakke er forsikret.

Gå til produktbutikken for ovenstående kategori!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel