DOMAIN: DK
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Sikre indkøb
Idosell security badge

Ure

Se videoen, der viser Ure

UDFØRELSE: Uret er fremstillet af 4 mm tykt hærdet sikkerhedsglas GLASS OPTIWHITE. Urets fremstillingsteknologi er i overensstemmelse med sikkerhedsklasse 2B2 i henhold til EN 12600:2004, hvilket garanterer slagfasthed. Uret på glas er klar til at blive hængt op - det har et metalophæng fastgjort på bagsiden af uret og en skumafstandsholder til at regulere urets lige afstand fra væggen. Uret har en lydløs mekanisme, der drives af et 1,5 V - AA-batteri (batteri medfølger ikke). TEKNOLOGI OG KVALITET: Uret er fremstillet ved hjælp af moderne trykteknologi, som garanterer bevarelse af de naturlige farver og høj farvemætning. Produktionen af ure på glas foregår i flere faser. Trykket af høj kvalitet og de to sikkerhedslag er termisk bundet til glasset. Vi bruger innovativ ovnteknologi til at laminere glas i et vakuummiljø.

Der er 2 typer digitaliseringsmaskiner på tilbud

zegar na szkle Cyferblat C3

Skive med streger

zegar na szkle Cyferblat C4

Skive med numre

2 forskellige former til rådighed

zegar na szkle Cyferblat AC

Kvadrat

zegar na szkle Cyferblat AR

Cirkel

Produktoplysninger

Produktionen af ure på glas foregår i flere faser. Fremstillingsprocessen er ekstremt præcis og innovativ - den endelige finish af uret bruger teknologi til at placere produktet i et vakuummiljø, hvilket sikrer, at alle lag af produktet er smeltet helt sammen til en sikker helhed. Uret er fremstillet af materialet glas, som er særligt værdsat i indretningen. Det digitalt påførte tryk kombineret med glasset giver produktet elegance og raffinement. Med sin tredimensionelle dybde og glassets glans vil uret se godt ud i ethvert interiør!

Flydende visere - Glasuret har en mekanisme, der garanterer en flydende - fri bevægelse af viserne uden at afgive en lyd. Denne funktionalitet giver en følelse af komfort og frihed.

Skumafstand - Afstanden garanterer, at uret er lige langt fra væggen over hele urskiven.

4 mm tykt glas - Trapezformede slebne kanter - Uret er fremstillet af slidstærkt 4 mm tykt GLASS OPTIWHITE glas, hvilket sammen med den præcise kvalitet af trykket gør det muligt for os at tilbyde et produkt af høj kvalitet. Glasset bevarer de naturlige farver i trykket. Urets kanter er slebet i trapezform - mat trapezformet snit.

Støjsvag mekanisme - Klokken er klar til at hænge - Glasuret er klar til at hænge på væggen og har et monteret metalophæng til nem montering. Beprøvede drejehjulsmekanismer garanterer en lang levetid.


Vægure er nogle af de mest populære tilbehør til hjemmet. De angiver ikke kun tiden, men pynter ofte også i hele rummet. Det er et praktisk element, men kan også være en god dekoration til rummet. Vægure på glas er et objekt lavet af holdbare komponenter, hvis klassiske udseende vil fungere i rum, der er indrettet i mange forskellige stilarter. Det moderne vægur vil give rummet et særpræget udseende. De aktuelle løsninger er ure med et moderne design, der passer perfekt ind i moderne omgivelser. På et tidspunkt, hvor ure primært tjente en praktisk funktion, nemlig at måle minutter og timer, var hængende ure primært beregnet til at være synlige og præcise. Brug uret i dit interiør og gør designet af dit interiør unikt!

Forsendelse og sikkerhed

Profileret polystyren og beskyttelse - Urene er omhyggeligt pakket ind i bobleplast, så produktet er sikkert beskyttet under transporten, indtil det bliver installeret. De polystyrenprofiler, der anvendes inde i urkassen, beskytter både selve uret og de sarte visere ekstra godt.

Sikker transportemballage - en 5-lags papkasse med en vægt på 730 g/m2 garanterer en sikker transport fra vores lager til det sted, du har valgt. Tusindvis af produkter, der sendes hver måned til kunder fra alle hjørner af verden, har gjort det muligt for os at forfine emballage- og forsendelsesprocessen til perfektion. Ud over at vi gør vores bedste med hensyn til emballage, forsikrer vi også alle forsendelser mod eventuelle skader!

Gå til produktbutikken for ovenstående kategori!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel